Eftermiddag i solnedgång

Eftermiddag i solnedgång

Långpass brukar ju höra morgnar till, men eftersom vi var på slottsweekend i Bäckaskog fick det bli en runda när på eftermiddagen istället. Insåg att det inte var någon dum idé – om man bortser från att jag varit lite för frikostig mot mig själv med frukostbuffén och fick halsbränna så snart pulsen gick över 160 – när jag kom till Lernacken och fick se en fantastisk solnedgång över Öresund.

Diset som svepte in vindkraftverken vid Lillgrund gjorde vyn sagolikt vacker, men dessvärre lyckades inte kameran fånga dem riktigt i bilden ovanför. De syns bara som små fläckar om man tittar riktigt noggrant.

Öresundsbron i skymning

Öresundsbron i skymning.

Planen var att springa ner till Scaniabadet, men halsbrännan blev lite påträngande på slutet, så jag genade hemåt vid Ribersborgsvägen och fick nöja mig med 17K i stället för den tänkta halvmaran.