Trädan verkar vara över

Det var ett tag sedan det skrevs något här, eller rättare sagt här. Jag visste inte riktigt vad det skulle bli av bloggen, en träningsdagbok, bildblogg eller fortsätta som innan? Det blev inget alls, men livet gick vidare ändå.

Men efter att ha följt ett par inspirerande sajter ett tag har suget efter en träningsdagbok kommit tillbaka, så nu när året är nytt är det dags att göra ett försök. Alla gamla träningsrelaterade inlägg, dock inga bilder, någon måtta får det vara, har fått följa med hit till Skinny Bastard och där kommer fokuset att ligga.

En kort summering av det som hänt sedan 14 juni 2010: sprang 36Km av Berlin Marathon innan knät gav upp; köpte ett par FiveFingers och gick över helt till minimalistskor, även till vardags, 2012; fick muskelbristning i vaden och missade Jubileumsmarathon i  Stockholm; köpte racercykel; började simma när det blev för kallt för att cykla; köpte våtdräkt missade Malmö Triathlon 2013 då en Grand Danois använt min hund som tuggleksak tre dagar tidigare.

Nizar bugar inför husses Vivobarfoot One M.

Nizar bugar inför husses Vivobarfoot One M.

Just nu är jag inne i löpvila på grund av en öm hälsena, men jag hoppas vara igång om några veckor igen. Då ska jag inviga mina julklappsskor. Fram till dess kommer jag mest hålla till på Kockum Fritid och nöta längder.

PS. Några av bloggarna som inspirerat och inspirerar mig är Hjärnfysik, Regel5, 42KM.se och Projekt Barfota.